Over ons

team


Bewust & weloverwogen

Verzekeringen zijn te belangrijk geworden in ieders leven om er lichtzinnig mee om te springen.
Opleiding, dossierkennis en intuïtief aanvoelen zijn absolute vereisten om een modern verzekeringskantoor te kunnen uitbouwen.
Daarnaast speelt het menselijke aspect een steeds grotere rol. De band tussen verzekerde en verzekeraar is immers uitgegroeid tot een absolute vertrouwensrelatie waarbinnen respect, eerlijkheid en duurzaamheid een sleutelrol spelen. De keuze van een verzekeringsconsulent is dan ook een belangrijke stap die niet overhaast, maar integendeel zeer bewust en weloverwogen dient genomen te worden.

Relatie

In onze jachtige, snel evoluerende informatiemaatschappij worden menselijk begrip en contact steeds belangrijker. Klanten zijn mensen van vlees en bloed, geen dossiernummers in de kast of files in de computer. Daarom is de langdurige relatie - gestoeld op wederzijds vertrouwen en respect - die wij met onze klanten wensen uit te bouwen zeker zo belangrijk.

Schouterden & Paulussen Zakenk. bv is een onderneming met bijna 40 jaar ervaring in de verzekeringssector en is gespecialiseerd in het aanbieden van complete verzekerings-, beleggings- en kredietoplossingen voor gezinnen, kleine- en middelgrote ondernemingen in Tongeren en omgeving.

Hierdoor hebben wij een reputatie opgebouwd van eerlijkheid, betrouwbaarheid en respect voor de klanten.

Het mooiste bewijs zijn de talloze kinderen en kleinkinderen van klanten die ook de weg vonden naar het kantoor. Een kwaliteitswaarmerk waar men trots op is.